Wijziging aanvangstijd middaggebed

Wijziging aanvangstijd middaggebed

Uw Koninkrijk kome! Dat is ons verlangen voor Frieschepalen. Dat Gods Koninkrijk nog meer zichtbaar gaat worden. Jezus nodigt ons ook uit om eerst zijn koninkrijk en zijn gerechtigheid te zoeken. Maar is zoveel wat onze aandacht vraagt. En er zijn zoveel prikkels en activiteiten die ons afleiden van dit hogere doel. Maar diep van binnen zit er iets in ons toch ook trekt naar dat Koninkrijk. Een diep onderliggend verlangen naar God. Ik geloof dat wij als mensen daar ook op zijn aangelegd. Maar vaak blijft het bij het verlangen en weten we soms niet hoe we dat handen en voeten kunnen geven.

Het middaggebed is een middel om ons te helpen en te leren bidden. Het middaggebed is een moment waarin we samen stil zijn, samen aanbidden, samen bijbel lezen en samen bidden. Een halfuur midden op de dag.

In Frieschepalen zijn we begonnen met het faciliteren van zo’n middaggebed op de woensdag en de vrijdag. We kwamen er alleen achter dat de tijd niet goed aansloot bij de mensen in het dorp. Daarom dat we de aanvangstijd naar voren halen. Op deze manier kunnen ouders met jonge kinderen eerst aanschuiven bij het middaggebed om vervolgens de kinderen daarna op te halen. Tegelijk hopen we dat deze tijd ook beter aansluit bij de lunchtijd.

Daarom dat vanaf 19 april het middaggebed is van 11:30u tot 12:00u, inloop vanaf 11:15u.

Check de pagina van het middaggebed op deze website door hier te klikken en meld je aan voor de groepsapp via de QR-code en ontvang vrijblijvend elke woensdag- en vrijdagochtend een herinnering. Daarmee maak je het jezelf nog wat makkelijker.

Geef een reactie