Rhythms of Grace

Rhythms of Grace

Vanaf september 2019 ben ik begonnen met Rhythms of Grace. Een videokanaal waarin ik vertel hoe ik leef, welke ritmes ik aanbreng in mijn leven, waar ik me door laat inspireren en vanuit welke principes ik leef om dicht bij Jezus te blijven.

In het eerste jaar ga ik wat dieper in op de Regel van Benedictus waar ik zeer door geïnspireerd ben om dicht bij Jezus te blijven. Ik leg een aantal principes en hoofdthema’s uit en laat zien hoe ik dat praktisch vertaal naar mijn eigen leven. Een andere inspiratiebron is Practicing the Way.

In het seizoen 2019/2020 behandel ik een aantal ritmes uit mijn werk en de thema’s Vrede, Gehoorzaamheid en Nederigheid. Hieronder de link naar een aantal playlists:

Serie over ‘Vrede’

Serie over ‘Ritmes’

Serie over ‘Nederigheid’

Serie over ‘Groei & Bevrijding’