Worship Academy

Worship Academy

Heine is mede oprichter van Worship Academy. Een groeiend onderwijs platform rondom aanbidding waar muzikanten, zangers en aanbiddingsleiders getraind kunnen worden om te groeien in hun bediening in de lokale kerk.

Worship Academy bestaat sinds september 2017 en is een platform wat ontstaan is uit de samenwerking tussen de Vrije Baptistengemeente Bethel en Worship Central NL.

Op dit moment is Heine binnen Worship Academy actief als visionair en als docent. Hij geeft onder andere:

  • Cursus: Principes voor aanbidding leiden
    Geschikt voor aanbiddingsleiders en mensen die hier in willen groeien. In vier avonden neemt Heine je mee in de belangrijkste principes rondom het leiden van aanbidding.
  • DEEPER – Verdiepingsserie over aanbidding
    Geschikt voor iedereen (ook gemeenteleden). Drie avonden om je meer te verdiepen over aanbidding. Praktisch onderwijs, verwerkingssessies, lessons from a pro en aanbidding & gebed komen deze avonden aan de orde.
  • Worship Huddle: Een coachings reis van een jaar speciaal voor aanbiddingsleiders, bandleiders en taaktroepleiders rondom aanbidding. Gerichte coaching en een aantal trainingsdagen om je te helpen in het neerzetten van een aanbiddingscultuur in eigen leven, team en kerk.
    BINNENKORT MEER INFO! WE STARTEN IN SEPTEMBER 2018

Check de website: www.worship-academy.nl