> Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief <<

 • HUB-Noord Nederland
  HUB-Noord Nederland
  In Noord-Nederland bouwen aan een netwerk van muzikanten, zangers, aanbiddingsleiders en kerken
 • Toerusting
  Toerusting
  We organiseren van tijd tot tijd avonden om jou toe te rusten voor je bediening. Ook komen we bij jouw team en kerk langs om je praktisch verder te helpen.
 • Worship Central
  Worship Central
  Encounter God, equip worshippers, empower the local church

In het kort

Worship Central is een aanbiddingsbeweging die ontstaan is vanuit de HTB church in Londen (kerk van o.a. Nicky Gumble en Tim Hughes) en momenteel gehuisvest is in de Gas Street Church van Tim Hughes in Birmingham. Worship Central staat voor de visie: Encounter God, Equip worshippers and Empower the church. Worship Central is de afgelopen jaren ontzettend gegroeid en is inmiddels een wereldwijde beweging. Diverse bekende aanbiddingsleiders werken voor of met Worship Central zoals: Tim Huges, Al Gorden, Martin Smith, Matt Redman, Paul Baloche, Darlene Zscheck en Chris Tomlin. Ook in Nederland is er een afdeling (HUB) van Worship Central, 

HUB Noord Nederland

In maart 2015 is het idee ontstaan om in het noorden wat specifieker kerken toe te rusten en met elkaar te laten verbinden als het gaat om “aanbidding”. Er is een Noord-Nederland-HUB in het leven geroepen die door mij geleid wordt. Vanuit deze HUB willen we kerken helpen en ondersteunen bij datgene waar ze tegen aan lopen en hulp bij nodig hebben. Maar ook dient het om met elkaar in gesprek te gaan en leiders en muzikanten & zangers toe te rusten. Op dit moment bestaat het netwerk uit 26 kerken.

Wat we aanbieden

Er zijn een aantal dingen die we voor je kunnen betekenen.

 1. Toerusting
  We komen graag langs om toerusting te geven gericht op de vragen die er leven. (op aanvraag)
 2. Leiderschapsavond
  Op deze avonden willen we leiders en andere sleutelfiguren uit jullie teams toerusten en met elkaar in gesprek gaan over wat er speelt binnen jullie kerken rondom het thema aanbidding. (ongeveer 2 keer per jaar)
 3. Trainingsdag
  Een speciale dag georganiseerd door Worship Central met allemaal workshops voor alle muzikanten en zangers uit je kerk. (wordt georganiseerd in het voorjaar)

Sluit je aan!

Wil je met je kerk je ook aansluiten bij dit netwerk en onderdeel worden van de HUB en op de hoogte blijven van de dingen die we organiseren? Meld je dan aan via het contactformulier op deze pagina. In de agenda kun je data vinden van de activiteiten die we organiseren.

Komende planning

Cursus Aanbidding Leiden – 11, 18 september & 2, 9 oktober    [ OPGEVEN
Leiderschapsavond – 20 september

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* indicates required